Nyheter fra Oslofjordalliansen på rss feed del med e-post Skriv ut Nettstedskart

Stina Andersen

Drømmejobben min er innen subsea-bransjen, å designe store installasjoner til bruk under havets overflate.

Article picture

Navn: Stina Andersen

Alder: 33 år

Bosted: Vestfossen

Studerer: 2. året Maskiningeniør

Høgskolen i Buskerud, studiested Kongsberg


Hvorfor valgte du dette studiet?

Etter flere år i arbeidslivet med ulike jobber innenfor kontor og administrasjon, hadde jeg lyst til å jobbe med noe nytt og spennende. Jeg har alltid vært interessert i tekniske og mekaniske installasjoner, og med erfaring fra en bedrift som FMC Technologies var valget enkelt. Der ble jeg virkelig nysgjerrig på maskiningeniørfaget. Først og fremst er det de tekniske fagene som vekker min interesse. Interessant er det også at jeg har truffet flere likesinnede, både jenter og gutter som deler mine interesser. Jeg har fått flere nye venner for livet. Etter at jeg har fullført bachelor-graden vil jeg ut i jobb og lære mer om hvordan en ingeniørs hverdag er. Jeg gleder meg. Etter noen års arbeid kan det hende jeg prøver meg på en mastergrad. Det vil tiden vise.

Jeg har nettopp møtt mentoren min fra industrien, som jeg skal ha kontakt med i tiden fremover. Mentoren er en erfaren ingeniør fra Kongsberg Automotive. Det tror jeg kan bli veldig bra. Hva er drømmejobben?

Hva er drømmejobben?

Drømmejobben min er innen subsea-bransjen, å designe store installasjoner til bruk under havets overflate. Det hadde vært kjempespennende. Jeg ønsker å jobbe i et team med andre mennesker, hvor vi kan utveksle erfaringer med hverandre. Det viktigste er at jeg får mulighet til å sette mine kunnskaper ut i praktisk arbeid.


Publisert: 10.11.2009 16:55 av Birgit Andrine Apenes Solem


« Tilbake

I media

? Kravet burde vært senket

Seminar om grunnleggende ferdigheter i skolen

24 millioner til mer samarbeid innen høyere utdanning og forskning

UMB fikk penger til samarbeidsprosjekt

  • Ingen treff
SE FULL OVERSIKT